Welkom bij Het Beverbos.

Beste ouders en bezoekers,

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen te schorsen in alle scholen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen.

Wat betekent dit voor onze school?

Alle lessen worden geschorst maar we blijven de opvang verzekeren voor de leerlingen van wie ouders zelf niet in opvang kunnen voorzien of voor leerlingen die anders opgevangen worden door hun grootouders (65+). De gezondheidsdeskundigen raden ten stelligste af om kinderen nu te laten opvangen door hun grootouders. Bij het organiseren van de opvang houden we ook rekening met hygiëne, afstand, ventilatie...).
Deze maatregel gaat in op vrijdag 13 maart om 24 uur en duurt t.e.m. 3 april 2020. Gedurende deze periode worden er geen afwezigheden geregistreerd.  

De begeleidende klassenraden zullen nagaan hoe we de gemiste leerstof bijwerken. Je krijgt daarover ten gepaste tijde de nodige informatie. 

Wat kan je als ouder doen?
Blijf alert voor mogelijke symptomen bij je kind (zoals vooral koorts, maar ook hoesten, zich grieperig voelen). Als die optreden, neem je contact op met de huisarts.
Spreek met je met je kind over het coronavirus:  https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/hoe-spreek-je-met-kinderen-over-het-coronavirus

Meer informatie?


Er zijn momenteel nog 13 vrije plaatsen voor instappertjes in schooljaar 2020 - 2021.
De vrije plaatsen voor de andere leeftijdsgroepen zijn terug te vinden bij FAQ.

Heb je vragen, wil je meer info over onze school neem dan zeker contact op via school@beverbos.be of telefonisch via 051/72.25.28

Het beverbosteam.

Bekijk onze kalender

December 2011

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Vakantie en klasvrije dagen
Activiteiten leerlingen
Activiteiten ouderraad
Activiteiten per klas
20 april 2020
Instapdag peuters na Pasen
26 april 2020
Heilig Vormsel
28 april 2020
Bibbezoeken
30 april 2020
Bibbezoeken


Laatste Beverbos nieuwtjesSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je meer te weten komen over welke uitstappen onze leerlingen maken, wat er op het programma staat, aarzel dan niet in te schrijven voor de nieuwsbrief.